Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech. Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou. Jak připravit dokonalá klasická sýrová prkénka a moderní nářezové mísy s něčím navíc. Jaké víno se hodí k jednotlivým druhům sýra a jak je to s podáváním dalších nápojů k sýrovému pohoštění, například... Celý popis
Koupit za 171 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
O sýrech - Správné uchovávání, podávání, recepty a párování s nápoji - Fiona Beckett
Doprava:
49 Kč
Skladem
171 Kč
Koupit za 171 Kč
O sýrech - Fiona Beckettová
Doprava:
49 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
O sýrech - Fiona Beckettová
Doprava:
72 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
O sýrech
Doprava:
63 Kč
399 Kč
Koupit za 399 Kč
O sýrech
Doprava:
54 Kč
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Popis
Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech.
Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou. Jak připravit dokonalá klasická sýrová prkénka a moderní nářezové mísy s něčím navíc. Jaké víno se hodí k jednotlivým druhům sýra a jak je to s podáváním dalších nápojů k sýrovému pohoštění, například piva, cideru, sherry, čaje. Kniha vám poradí i s výběrem pečiva k různým sýrům a s přípravou dokonalého sýrového sendviče. A nakonec vám tento užitečný průvodce světem sýrů předloží více než 40 receptů z různých zemí, které vám jistě budou dobrou inspirací.
Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou. Jak připravit dokonalá klasická sýrová prkénka a moderní nářezové mísy s něčím navíc. Jaké víno se hodí k jednotlivým druhům sýra a jak je to s podáváním dalších nápojů k sýrovému pohoštění, například piva, cideru, sherry, čaje. Kniha vám poradí i s výběrem pečiva k různým sýrům a s přípravou dokonalého sýrového sendviče. A nakonec vám tento užitečný průvodce světem sýrů předloží více než 40 receptů z různých zemí, které vám jistě budou dobrou inspirací.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2013 |
Nakladatelství | Slovart |
Autor | Fiona Beckettová |
Počet stran | 160 |
Výrobce | Slovart |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
ISBN | 978-80-7391-686-2 |