Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou... Celý popis
Koupit za 212 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Uzení, nakládání a konzervování masa
Doprava:
zdarma
Skladem
212 Kč
Koupit za 212 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa (e-kniha)
Doprava:
zdarma
Skladem
212 Kč
Koupit za 212 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm - e-kniha
Doprava:
zdarma
Skladem
212 Kč
Koupit za 212 Kč
Popis
Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem. z kategorie E-knihy | Kuchařky | Maso od Grada naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz!
Parametry
Vydavatel | Grada |
Autor | Bernhard Gahm |
Výrobce | Grada |