Publikace: Znovuobjevené recepty - Filipová Eva. Tuto kuchařku doporučuje Asociace hotelů a restaurací České republiky. Kniha Znovuobjevené recepty je zaměřená na hovězí, telecí a vepřové maso. Především na ty části, které jsou tak trochu opomíjené, ale z kterých si připravíte neuvěřitelné lahůdky. Dozvíte se, jak máte uvařit například hovězí oháňku s perníkovou omáčkou, hovězí líčka s bramborovou kaší, skvělý guláš z hovězí kližky, telecí brzlík, který je desetiletí gurmánskou specialitou exkluzivních... Celý popis

Koupit za 339 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Publikace: Znovuobjevené recepty - Filipová Eva. Tuto kuchařku doporučuje Asociace hotelů a restaurací České republiky. Kniha Znovuobjevené recepty je zaměřená na hovězí, telecí a vepřové maso. Především na ty části, které jsou tak trochu opomíjené, ale z kterých si připravíte neuvěřitelné lahůdky. Dozvíte se, jak máte uvařit například hovězí oháňku s perníkovou omáčkou, hovězí líčka s bramborovou kaší, skvělý guláš z hovězí kližky, telecí brzlík, který je desetiletí gurmánskou specialitou exkluzivních restaurací, tafelspitz se zeleninou nebo výbornou domácí sekanou.Recepty, které zde najdete přinášejí nové pohledy na mnohdy již „zapomenutá jídla“, která se dříve často objevovala na jídelních lístcích, a která dnes kreativní kuchaři znovu v celém světě vracejí do svých restaurací jako kulinářské skvosty. Autorka spolupracovala s předními českými šéfkuchaři - Jiřím Králem, Radkem Šubrtem, Jaroslavem Sapíkem a Ladislavem Doušou. Publikace: Znovuobjevené recepty - Filipová Eva.
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2009
Nakladatelství Exempla, s. r. o.
Autor Eva Filipová
Počet stran 197
Výrobce Exempla
Vazba vázaná
Jazyk české
Váha 1236 gramů
ISBN 978-80-904436-0-0
Zobrazit více parametrů