Velká kniha grilováníZ původně primitivního způsobu přípravy masa na otevřeném ohni se stal postupem času oblíbený způsob úpravy pokrmů, který se rozvinul v samostatný kuchařský obor. Nové technologie, které lze využít pro grilování a rožnění, umožňují nejrůznější variace chutí grilovaného masa, ryb, mořských plodů, ale i ovoce a zeleniny. Grilované pokrmy se staly nedílnou součástí jídelníčků ve vyhlášených restauracích po celém světě. Kdo jednou vstoupí do světa grilování neboli barbecue, okamžitě... Celý popis
Koupit za 171 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Velká kniha Grilování
Doprava:
79 Kč
Skladem
171 Kč
Koupit za 171 Kč
Popis
Velká kniha grilováníZ původně primitivního způsobu přípravy masa na otevřeném ohni se stal postupem času oblíbený způsob úpravy pokrmů, který se rozvinul v samostatný kuchařský obor. Nové technologie, které lze využít pro grilování a rožnění, umožňují nejrůznější variace chutí grilovaného masa, ryb, mořských plodů, ale i ovoce a zeleniny. Grilované pokrmy se staly nedílnou součástí jídelníčků ve vyhlášených restauracích po celém světě. Kdo jednou vstoupí do světa grilování neboli barbecue, okamžitě propadne podmanivému kouzlu barev, tvarů, chutí a vůní. Barbecue se prostě nedá odolat a s touto příručkou získáte cenné znalosti, rady a spoustu skvělých receptů.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2007 |
Nakladatelství | Rebo |
Autor | Richard Caroll |
Počet stran | 256 |
Výrobce | REBO |
Vazba | Pevná bez přebalu matná |
Jazyk | české |