Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává... Celý popis
Koupit za 322 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů - Miroslav Légl
Doprava:
55 Kč
Skladem
322 Kč
Koupit za 322 Kč
Vaříme bez soli
Doprava:
72 Kč
Skladem
319 Kč
Koupit za 319 Kč
Vaříme bez soli
Doprava:
69 Kč
Skladem
334 Kč
Koupit za 334 Kč
Vaříme bez soli
Doprava:
54 Kč
331 Kč
Koupit za 331 Kč
Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (Légl Miroslav)
Doprava:
99 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Popis
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává
způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli – včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech – novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života.
způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli – včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech – novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2013 |
Nakladatelství | Eminent |
Autor | Miroslav Légl |
Počet stran | 416 |
Výrobce | Eminent |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 801 gramů |
ISBN | 978-80-7281-471-8 |