Podrobnosti o produktu EUR0090512 Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí Druhy udíren –... Celý popis
Koupit za 139 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Udírny a uzení /maso - masné výrobky - ryby/ - Binder Egon
Doprava:
69 Kč
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Udírny a uzení
Doprava:
45 Kč
Skladem
150 Kč
Koupit za 150 Kč
Udírny a uzení
Doprava:
49 Kč
Skladem
152 Kč
Koupit za 152 Kč
Udírny a uzení - Egon Binder
Doprava:
45 Kč
Skladem
160 Kč
Koupit za 160 Kč
Udírny a uzení
Doprava:
59 Kč
Skladem
188 Kč
Koupit za 188 Kč
Popis
Podrobnosti o produktu EUR0090512 Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí
Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení
Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.
Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.
Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí
Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení
Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.
Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2005 |
Nakladatelství | Grada |
Autor | Egon Binder |
Počet stran | 112 |
Výrobce | Grada |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 140 gramů |
ISBN | 978-80-247-1261-1 |