Nakládáme zeleninu

95 %
(12 hodnocení)

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak... Celý popis

Koupit za 297 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny.

Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Vemte prosím na vědomí, že knihy máme vystavené k nahlídnutí v kamenné prodejně, kde si je naši zákazníci mohou prohlížet a pročítat. To, a stáří některých knih může mít vliv na jejich stav. Může se stát, že je kniha bude otlačená či jinak poškozená. V případě, že je kniha výrazně poničená budeme Váš telefonicky informovat o stavu knihy a domluvíme se, zda máte o knihu stále zájem.
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2016
Nakladatelství Grada
Autor Claudia Lorenz-Ladener
Počet stran 120
Výrobce Grada
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 260 gramů
ISBN 978-80-247-5785-8
Zobrazit více parametrů