Co potřebujete vědět o přípravě steaků + 25 slavných receptů. Kniha pro všechny milovníky steaků. Autor knihy Marcus Polman, novinář a zarytý milovník masa, prošel nejlepší steakhousy v New Yorku a profesionální brasserie Paříže, vyzpovídal řezníky, farmáře, biofarmáře, šéfkuchaře a jiné odborníky, aby se poté mohl s námi podělit o tajemství, jak připravit DOKONALÝ STEAK. Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s... Celý popis
Koupit za 319 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Dokonalý steak
Doprava:
54 Kč
319 Kč
Koupit za 319 Kč
Dokonalý steak (český jazyk) - Marcus Polman
Doprava:
49 Kč
306 Kč
Koupit za 306 Kč
Dokonalý steak - Co potřebujete vědět o přípravě steaků + 25 slavných receptů, 1. vydání - Marcus Polman
Doprava:
25 Kč
Skladem
317 Kč
Koupit za 317 Kč
Dokonalý steak - Polman Marcus
Doprava:
69 Kč
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Dokonalý steak
Doprava:
99 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Popis
Co potřebujete vědět o přípravě steaků + 25 slavných receptů.
Kniha pro všechny milovníky steaků.
Autor knihy Marcus Polman, novinář a zarytý milovník masa, prošel nejlepší steakhousy v New Yorku a profesionální brasserie Paříže, vyzpovídal řezníky, farmáře, biofarmáře, šéfkuchaře a jiné odborníky, aby se poté mohl s námi podělit o tajemství, jak připravit DOKONALÝ STEAK.
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem.
Najdete zde 25 slavných receptů na přípravu steaků, návody na omáčky a přílohy. Například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Vše je doplněno nádhernými fotografiemi, ze kterých se sbíhají sliny.
Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází - od našich strakatých krav až k císařským plemenům, a o bourání masa na jatkách.
Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa - autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii.
A samozřejmě nechybí ani přehled vhodných vín k různým druhům steaků.
Ve fotogalerii naleznete ochutnávku několika stránek.
Kniha pro všechny milovníky steaků.
Autor knihy Marcus Polman, novinář a zarytý milovník masa, prošel nejlepší steakhousy v New Yorku a profesionální brasserie Paříže, vyzpovídal řezníky, farmáře, biofarmáře, šéfkuchaře a jiné odborníky, aby se poté mohl s námi podělit o tajemství, jak připravit DOKONALÝ STEAK.
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem.
Najdete zde 25 slavných receptů na přípravu steaků, návody na omáčky a přílohy. Například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Vše je doplněno nádhernými fotografiemi, ze kterých se sbíhají sliny.
Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází - od našich strakatých krav až k císařským plemenům, a o bourání masa na jatkách.
Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa - autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii.
A samozřejmě nechybí ani přehled vhodných vín k různým druhům steaků.
Ve fotogalerii naleznete ochutnávku několika stránek.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2014 |
Nakladatelství | Slovart |
Autor | Marcus Polman |
Počet stran | 176 |
Výrobce | Slovart |
Vazba | vázaná |
Jazyk | české |
Váha | 590 gramů |
ISBN | 978-80-7391-802-6 |