Dokonalý steak

98 %
(2 hodnocení)

Co potřebujete vědět o přípravě steaků + 25 slavných receptů.   Kniha pro všechny milovníky steaků. Autor knihy Marcus Polman, novinář a zarytý milovník masa, prošel nejlepší steakhousy v New Yorku a profesionální brasserie Paříže, vyzpovídal řezníky, farmáře, biofarmáře, šéfkuchaře a jiné odborníky, aby se poté mohl s námi podělit o tajemství, jak připravit DOKONALÝ STEAK. Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s... Celý popis

Koupit za 319 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Co potřebujete vědět o přípravě steaků + 25 slavných receptů.

 

Kniha pro všechny milovníky steaků.

Autor knihy Marcus Polman, novinář a zarytý milovník masa, prošel nejlepší steakhousy v New Yorku a profesionální brasserie Paříže, vyzpovídal řezníky, farmáře, biofarmáře, šéfkuchaře a jiné odborníky, aby se poté mohl s námi podělit o tajemství, jak připravit DOKONALÝ STEAK.

Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem.

Najdete zde 25 slavných receptů na přípravu steaků, návody na omáčky a přílohy. Například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Vše je doplněno nádhernými fotografiemi, ze kterých se sbíhají sliny.

Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází - od našich strakatých krav až k císařským plemenům, a o bourání masa na jatkách.

Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa - autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii.

A samozřejmě nechybí ani přehled vhodných vín k různým druhům steaků.

Ve fotogalerii naleznete ochutnávku několika stránek.
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2014
Nakladatelství Slovart
Autor Marcus Polman
Počet stran 176
Výrobce Slovart
Vazba vázaná
Jazyk české
Váha 590 gramů
ISBN 978-80-7391-802-6
Zobrazit více parametrů