Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu... Celý popis
Koupit za 297 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Cukrářská technologie Alena Půlpánová
Doprava:
99 Kč
Skladem
297 Kč
Koupit za 297 Kč
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová
Doprava:
49 Kč
Skladem
324 Kč
Koupit za 324 Kč
Cukrářská technologie
Doprava:
54 Kč
300 Kč
Koupit za 300 Kč
Cukrářská technologie
Doprava:
72 Kč
308 Kč
Koupit za 308 Kč
Cukrářská technologie
Doprava:
59 Kč
Skladem
415 Kč
Koupit za 415 Kč
Popis
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.
Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.
Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2013 |
Nakladatelství | Radek Runštuk |
Autor | Alena Půlpánová |
Počet stran | 286 |
Výrobce | R PLUS |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 815 gramů |
ISBN | 978-80-904093-1-6 |