V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo "jídlo bohů". Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na čokoládové dezerty. Naleznete mezi nimi vše od klasických sušenek po zákusky, od krémů po sladké moučníky, od malých uměleckých děl po nejpůvabnější čokoládové dorty.
Koupit za 149 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Čokoláda - 50 snadných receptů (Academia Barilla, překlad Martin Čížek)
Doprava:
89 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
Čokoláda 50 snadných receptů
Doprava:
54 Kč
209 Kč
Koupit za 209 Kč
Čokoláda 50 snadných receptů
Doprava:
72 Kč
218 Kč
Koupit za 218 Kč
Čokoláda - 50 snadných receptů - kolektiv autorů
Doprava:
25 Kč
Skladem
234 Kč
Koupit za 234 Kč
Čokoláda - 50 snadných receptů (kolektiv autorů)
Doprava:
99 Kč
Skladem
299 Kč
Koupit za 299 Kč
Popis
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo "jídlo bohů". Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na čokoládové dezerty. Naleznete mezi nimi vše od klasických sušenek po zákusky, od krémů po sladké moučníky, od malých uměleckých děl po nejpůvabnější čokoládové dorty.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2013 |
Nakladatelství | Academia |
Autor | kolektiv autorů |
Počet stran | 128 |
Výrobce | Naše vojsko |
Vazba | Pevná bez přebalu matná |
Jazyk | české |
Váha | 348 gramů |
ISBN | 978-80-206-1357-8 |