Pokud to s chilli myslíte vážně, tato ďábelská knížka by ve vaší knihovně měla mít čestné místo. Je vtipným průvodcem pěstováním, zpracováním a hlavně vařením s chilli papričkami, protože to zdaleka není jen o tom do jídla „hodit nějaké čili“ (a pak poslouchat kňourání citlivějších jazýčků, že se to nedá jíst). V knize najdete 80 originálních a lety ověřených receptů food editorky Kateřiny Bičíkové doplněných krásnými fotkami Jakuba Jurdiče. Kateřina jimi roky mučila své redakční kolegy v předních... Celý popis
Koupit za 315 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Chilli kuchařka - Vaříme z ostra!, 2. vydání - Kateřina Bičíková
Doprava:
25 Kč
Skladem
315 Kč
Koupit za 315 Kč
Chilli kuchařka - Kateřina Harudová
Doprava:
49 Kč
Skladem
327 Kč
Koupit za 327 Kč
Chilli kuchařka - Vaříme z ostra!
Doprava:
72 Kč
291 Kč
Koupit za 291 Kč
Chilli kuchařka
Doprava:
69 Kč
Skladem
323 Kč
Koupit za 323 Kč
Chilli kuchařka - Bičíková Kateřina
Doprava:
55 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Popis
Pokud to s chilli myslíte vážně, tato ďábelská knížka by ve vaší knihovně měla mít čestné místo. Je vtipným průvodcem pěstováním, zpracováním a hlavně vařením s chilli papričkami, protože to zdaleka není jen o tom do jídla „hodit nějaké čili“ (a pak poslouchat kňourání citlivějších jazýčků, že se to nedá jíst). V knize najdete 80 originálních a lety ověřených receptů food editorky Kateřiny Bičíkové doplněných krásnými fotkami Jakuba Jurdiče. Kateřina jimi roky mučila své redakční kolegy v předních českých magazínech a nyní nadešel čas výběr toho nejlepšího vydat knižně. Recepty jsou srozumitelně popsané i pro nekuchaře a kromě geniálních pálivých omáček se můžete těšit na nejpopulárnější pálivé pokrmy z celého světa
(pad thai, chili con carne nebo vindaloo) i české kuchyně (božský pivní guláš či pikantní utopenci), ale myslí se i na vegetariány (spousta receptů, ve kterých vám maso rozhodně chybět nebude), alkoholiky (kapitola plná drinků) a sladkomily (neuvěřitelné, sladce-pálivé dezerty). Prasárničky typu kuřecí popcorn, domácí jerky nebo slanináda budou už jen pomyslnou třešínkou na vašem pikantním dortu. Nicméně, pokud se chcete vyhnout vyděračskému slzení, kýchání a smrkání přecitlivělých spolustrávníků, drtivá většina receptů vám bude stejně dobře fungovat i bez chilli – byť tak přijdete o to nejzábavnější!
(pad thai, chili con carne nebo vindaloo) i české kuchyně (božský pivní guláš či pikantní utopenci), ale myslí se i na vegetariány (spousta receptů, ve kterých vám maso rozhodně chybět nebude), alkoholiky (kapitola plná drinků) a sladkomily (neuvěřitelné, sladce-pálivé dezerty). Prasárničky typu kuřecí popcorn, domácí jerky nebo slanináda budou už jen pomyslnou třešínkou na vašem pikantním dortu. Nicméně, pokud se chcete vyhnout vyděračskému slzení, kýchání a smrkání přecitlivělých spolustrávníků, drtivá většina receptů vám bude stejně dobře fungovat i bez chilli – byť tak přijdete o to nejzábavnější!
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2022 |
Nakladatelství | Computer Press |
Autor | Kateřina Harudová |
Počet stran | 208 |
Výrobce | CPress |
Vazba | pevná |
Jazyk | české |
Váha | 612 gramů |
ISBN | 978-80-264-4150-2 |