Česká kuchyně

0 %
(0 hodnocení)

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí.... Celý popis

Koupit za 325 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?Se svým bohatstvím kulinárních tradic se naše země může sebevědomě ucházet o místo v kruhu národů, jejichž kuchyně hrají v Evropě prim. Delikatesy jako olomoucké tvarůžky, pražská šunka nebo sladké lázeňské oplatky z Karlových Varů jsou známy na celém světě. Českou kuchyni v?jejím plném bohatství lze však potkat pouze v samotné České republice, kde se lukulské dědictví uplynulých staletí zachovalo v utěšené rozmanitosti. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu našich babiček a?nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Dáte si vdoleček, nebo raději frgál?
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2022
Autor Harald Salfellner
Počet stran 160
Výrobce Vitalis
Vazba pevná
Jazyk české
Váha 474 gramů
ISBN 978-80-7253-420-3
Zobrazit více parametrů