Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky kniha od autora Stupka Petr, Eliášek Jan. Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce... Celý popis
Koupit za 116 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky. To nej... tradice, oblíbená jídla, recepty - Jan Eliášek, Petr Stupka
Doprava:
48 Kč
Skladem
116 Kč
Koupit za 116 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Stupka Petr, Eliášek Jan
Doprava:
69 Kč
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Petr Stupka, Jan Eliášek
Doprava:
49 Kč
102 Kč
Koupit za 102 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Eliášek Jan
Doprava:
72 Kč
102 Kč
Koupit za 102 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Jan Eliášek, Petr Stupka
Doprava:
24 Kč
Skladem
133 Kč
Koupit za 133 Kč
Popis
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky kniha od autora Stupka Petr, Eliášek Jan. Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ K
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2016 |
Nakladatelství | Vydavatelství MCU |
Autor | Petr Stupka,Jan Eliášek |
Počet stran | 76 |
Výrobce | MCU |
Vazba | Ostatní (neknižní zboží) |
Jazyk | české |
Váha | 156 gramů |
ISBN | 978-80-7339-118-8 |