Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky kniha od autora Stupka Petr, Eliášek Jan. Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce... Celý popis

Koupit za 116 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky kniha od autora Stupka Petr, Eliášek Jan. Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ K
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2016
Nakladatelství Vydavatelství MCU
Autor Petr Stupka,Jan Eliášek
Počet stran 76
Výrobce MCU
Vazba Ostatní (neknižní zboží)
Jazyk české
Váha 156 gramů
ISBN 978-80-7339-118-8
Zobrazit více parametrů