Stručné a výstižné rady, které vám pomohou k úspěšnému pěstování bylinek do kuchyně. Na první pohled, bez dlouhého hledání, listování a čtení bleskurychle zjistíte, co všechno potřebujete vědět. Základní rady pro pěstování bylinek. Správná sklizeň aromatických a zdravých bylinek. Použití a zpracování kuchyňských bylinek - zmrazování, bylinkové soli a pasty. Včasné rozeznání škůdců a chorob, nalezení řešení a rychlé zajištění nápravy. Obrázky vás krok za krokem dovedou k řešení a zaručenému úspěchu. Celý popis

Koupit za 192 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Stručné a výstižné rady, které vám pomohou k úspěšnému pěstování bylinek do kuchyně. Na první pohled, bez dlouhého hledání, listování a čtení bleskurychle zjistíte, co všechno potřebujete vědět. Základní rady pro pěstování bylinek. Správná sklizeň aromatických a zdravých bylinek. Použití a zpracování kuchyňských bylinek - zmrazování, bylinkové soli a pasty. Včasné rozeznání škůdců a chorob, nalezení řešení a rychlé zajištění nápravy. Obrázky vás krok za krokem dovedou k řešení a zaručenému úspěchu.
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2013
Nakladatelství Víkend
Autor Joachim Mayer
Počet stran 128
Výrobce Víkend
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 533 gramů
ISBN 978-80-7433-070-4
Zobrazit více parametrů