Je nebývale tichý, skromný a trpělivý.Má za sebou zkušenosti z prvotřídních restaurací v Evropě i USA. Občas z něj vypadne: „Ten čokoládový dort bez mouky peču po celou svou kariéru a v New Yorku na něj ráda chodila Gwyneth Paltrow.“ Ve své pražské restauraci připravuje zásadně čerstvé těstoviny a ryby. Její know-how je italská pohostinnost ve spojení s výtečnými pokrmy. Byl vybrán a vařil osobně pro papeže Benedikta XVI. při jeho třídenní návštěvě české republiky na podzim 2009. 30 nejlepších receptů.... Celý popis
Koupit za 80 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Bravo, šéfe! Riccardo Lucque
Doprava:
79 Kč
Skladem
80 Kč
Koupit za 80 Kč
Popis
Je nebývale tichý, skromný a trpělivý.Má za sebou zkušenosti z prvotřídních restaurací v Evropě i USA. Občas z něj vypadne: „Ten čokoládový dort bez mouky peču po celou svou kariéru a v New Yorku na něj ráda chodila Gwyneth Paltrow.“ Ve své pražské restauraci připravuje zásadně čerstvé těstoviny a ryby. Její know-how je italská pohostinnost ve spojení s výtečnými pokrmy. Byl vybrán a vařil osobně pro papeže Benedikta XVI. při jeho třídenní návštěvě české republiky na podzim 2009. 30 nejlepších receptů. Riccardo vaří 9 italských specialit na přiloženém DVD.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2010 |
Nakladatelství | Ikar |
Autor | Lucque Riccardo |
Počet stran | 64 |
Výrobce | Ikar |
Jazyk | české |